Шафа підлогова 19″ SN-Rock

      Шафи телекомунікаційні підлогові розбірні серії SN-ROCK призначені для розміщення серверного обладнання, організації центрів зберігання та обробки даних.

Основними перевагами даної шафи є міцність та надійність конструкції, легкодоступність до встановленого всередині обладнання, а також збільшене допустиме розподілене навантаження до 1500 кг.

 

Конструкція шафи складається з передньої та задньої зварних рам, даху, нижньої частини, бічних панелей, передніх дверей, задньої панелі/дверей, монтажних профілів та юнітових стійок. Шафи серії SN-ROCK укомплектовані високоякісною фурнітурою.

 

Лінійка підлогових шаф серії SN- ROCK включає шафи з висотою від 42 до 47 юнітів.

Ширина шафи складає 600 мм і 800 мм. Глибина шаф у даній лінійці становить 800/1000/1100/1200 мм.

 

Передні/задні двері фіксуються триточковим поворотно-відкидним замком із ручкою і можуть постачатися в таких варіантах виконання:

– із загартованим склом товщиною 4 мм;

– перфоровані;

– глухі.

Кут відкривання дверей становить більше 180°. Двері можуть бути встановлені як на лівому, так і на правому боці шафи. Замість задніх дверей може бути встановлена глуха панель, що фіксується поворотно-притискними замком.

 

До стандартного комплекту постачання входять 4 оцинковані юнітові стійки («рекі»), які забезпечують надійне кріплення обладнання всередині шафи. Глибину встановлення реків можна регулювати з кроком 25 мм. Завдяки оцинкованому покриттю юнітові стійки є довговічними, а також є елементом заземлення шафи.

Кожна юнітова стійка кріпиться до трьох поперечних напрямних, які додатково підсилюють конструкцію шафи в цілому, а також забезпечують надійне кріплення юнітових стійок.

 

Знімні бічні панелі оснащені поворотно-притискними замками для надійної фіксації. Для шаф глибиною 1000 мм і більше в конструкції передбачено по дві знімні бічні панелі на кожному боці, що забезпечує більш простий їх монтаж/демонтаж, а також зручний доступ до встановленого всередині шафи обладнання.

Шафа встановлюється на литі ніжки з можливістю регулювання за висотою.

Для покриття шафи використовується спеціальна порошково-полімерна фарба, що створює довговічне твердосплавне покриття, стійке до зовнішніх впливів, у тому числі до механічних. Доступно два стандартних кольори: RAL7035 (сірий) та RAL9005 (чорний).

 

У конструкції шафи передбачені:

– пасивна вентиляція на бічних сторонах даху та в нижній частини шафи;

– можливість встановлення вентилятора на даху та нижній частині шафи;

– доступ до обладнання з 4-х сторін: фронтальної, задньої та двох бічних сторін шафи;

– приварні обміднені гвинти з комплектом заземлення;

– ввід кабелю здійснюється через отвори в даху та в основі шафи. Деякі отвори представляють собою самовиламувані заглушки.

 

Шафи серії SN-ROCK можуть бути укомплектовані широким спектром аксесуарів: організатори горизонтальні та вертикальні, полиці консольні/висувні/посилені, ЕРП (електрична-розподільча панель), вентиляторні блоки та інше.

 

*  опція – варіант кабельних введень через задню знімну панель;

** комплект заземлення внутрішніх частин шафи входить в стандартну комплектацію;

*** можливий варіант покриття в колір RAL 7035 (сірийй).

 

Приклад маркування шаф SN ROCK TM SteelNet:

SN Rock 46U-08-10-2ДП-РТ-4БГ-9005

З'явились питання? Напишіть нам.

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

Помилка: Contact form не знайдена.